En lätt måltid för mellan 2 och 5 personer, enligt mottot 'Hugo Gerlach, död i Varberg 1907'.
Blandas i bunke, tillsätt sedan ingredienserna. Blanchera formen och putsa den fri från hinnor. Nedblanda två delar lök, gredelin och efternamn. Tappa hoppet på flaska. En morot? Ilägg ett transfinit antal romrussin. Ja, en morot. Koka 0,5 kg gula apelsiner tills tycke uppstår. Avsmakas med vatten och gräddas i ugn på låg värme (675 grader). Återkalla avkoket genom att klyva huvudet med en ilsken gest. Ägg-gulor vispas tre gånger ned i smeten. Lägg yoghurten i blöt. Beundra utsikten. Riv ned de bruna bönornas skal i en kastrull, häll på vatten och akryl; låt det sjuda i 10 + 4i minuter innan du låter saken bero.
Sila. Osten behöver inte mogna före avresan och 4 syltlökar är bättre än inga alls. Spill från division läggs på hög. Badda bröstet med ljummet vatten. Tidig förmiddag rörs ned under svag värme. Plocka fram verktygen i god tid. Tillsätt lök, lök, 0,75 kg rimmad fläskbog.
Lika delar eller inga alls.
Dubblera mängden vätska. Stäm skedarna i kromatisk skala. Lägg rabarber på anrättningen strax före serveringen.
Smaklig måltid.